Het Gevoel

Je gevoel; het is een zaadje dat geplant zit in de grond. De tranen van geluk en verdriet. Die tranen geven de wortels kracht om te groeien, en de wortels verspreiden zich langzaam in de aarde. 

 

Het zaadje ontpopt zich in de grond, en kan uitgroeien tot een mooie bloem. Elk blaadje is een stukje gevoel. Zo iets klein en moois met twee kanten. 

 

De bloem kan uitgroeien tot een prachtige verschijning, vol met liefde en geduld. Of hij kan verwelken door de liefde die je niet ziet. 

 

Laat die negatieve blaadjes zich meevoeren door de wind, laat ze los en hou je er niet aan vast. Maak plaats voor de liefde om je heen, en plant de positieve zaadjes in de grond. De energie zal het verspreiden en neemt het op. 

 

Alles is mooier met liefde om je heen. Liefde en vriendschap geven de blaadjes kleur. 

 

Mijn kracht vanuit de wortels. Mijn gevoel tot in de kern. Geen verwelkte blaadjes meer, want ik heb de liefde en vrienden omarmt. Ik heb het zaadje laten ontpoppen tot een zonnebloem die sterk is geworden met de kracht van de zaadjes uit het verleden, met de wortels van de toekomst. 

 

Liefde is overal, als een schors om een boom. Je bent erdoor omringt, en moet het niet los laten. Het geeft je de kracht om los te laten en te ontkiemen.